Site Survey voor Wi-Fi netwerken

Dankzij continue bijscholing -recent nog een opleiding voor onze nieuwe site survey tool– kunnen de IT professionals van cube IT solutions u met nog méér deskundigheid adviseren.

Voor de realisatie van draadloze netwerken (Wi-Fi) werken we een complete site survey uit. Dit omvat:

  • Een behoefteanalyse die bepaalt welke bandbreedtes u op het draadloos netwerk nodig hebt. Dit hangt af van de beoogde toepassingen en applicaties voor het draadloos netwerk.
  • Een volledige studie ter plaatse bepaalt welke draadloze technologie het beste past.
  • Een onderzoek over de optimale plaatsing van de access points zodat op elke plek een volledige dekking en de vereiste performantie verzekerd zijn.
  • Alle nodige metingen met de nieuwste hard- en software om juiste voorspellingen te maken. Zo gebruiken we tijdens de site survey access points, een spectrum analyser, verschillende antennetypes, software voor dekkingsberekeningen,…

Neem gerust contact op met ons indien nog vragen of om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.cube-it.be/wp-content/uploads/2015/09/cube-beeldmerk-home-e1442268726350.jpg);background-size: cover;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}