“Beschouw ons als uw partner,

die op lange termijn meehelpt aan de groei van uw onderneming en niet zomaar als uw leverancier."

Image module

Infrastructuur

Cube IT solutions is een kmo die zich gespecialiseerd heeft in het installeren, configureren en onderhouden van volledige netwerkinfrastructuren. Ook voor het beheer en onderhoud van uw bestaande netwerkinfrastructuur kan u bij ons terecht. Wij zijn kritisch en werken daarom alleen met vooraanstaande hardware en software partners zoals HPE, Lenovo, Fortinet, Ruckus,...
Neem contact met ons op

Wireless

Ook hier kunnen we u perfect adviseren over wat de mogelijkheden zijn voor zowel horeca, scholen als streng beveiligde bedrijfsnetwerken.
Onze vaste partner voor Wifi is Ruckus omdat zij echte radio specialisten zijn. Door hun jarenlange ervaring in indoor wifi communicatie en hun innovaties, werken ze steeds met de nieuwste technologieën om de meest betrouwbare en stabiele indoor verbindingen op te bouwen. Recente studies hebben uitgewezen dat betrouwbaarheid en beveiliging de belangrijkste noden van de gebruikers zijn.
Neem contact met ons op
Image module
Image module

Cloud Solutions

Cloud computing is HOT maar is het echt noodzakelijk om volledig over te schakelen?
Wij kijken samen met u hoe we de cloud het best kunnen integreren in uw bestaande infrastructuur zodat het een echte meerwaarde wordt ipv een hype. Microsoft staat niet stil en biedt met Office 365 en Azure heel mooie oplossingen aan. Van pure SaaS tot volledige infrastructuren in de cloud behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast maken wij ook van de cloud gebruik om backup oplossingen aan te bieden.
Neem contact met ons op

Cosourcing

Een vaste IT-medewerker in dienst nemen kost handenvol geld, geld dat u beter kan investeren in de groei van uw onderneming. Daarom stellen wij IT professionals ter beschikking die volgens een afgesproken schema, een aantal uren of dagen per week of per maand bij u in de onderneming aanwezig zijn om alle problemen aan te pakken.
Neem contact met ons op
Image module
Image module

Support

Na de installatie of implementatie van nieuwe hardware houdt het voor ons niet op.
We bieden u een uitgebreide support aan. Niet dringende zaken kan u ons melden via mail, die we volgens het “first come first” serve principe behandelen.
Heeft u een dringend probleem, dan kan u ons telefonisch contacteren waarbij we met remote desktop al een diagnose kunnen maken en proberen om het probleem op te lossen, als dit niet lukt dan komen we bij u langs om het probleem op te lossen. In ons basis pakket bieden wij u support aan volgens het "Best Effort" principe.
Wenst u zekerheid omtrent reactie- en interventietijden? Dan bieden wij ook SLA contracten aan.
Neem contact met ons op

Remote Monitoring & Management

Door preventief uw IT Infrastructuur te onderhouden, voorkomt u al heel wat problemen en zorgt u ervoor dat uw medewerkers op een efficiënte manier en zonder frustraties kunnen werken. Uw IT park vormt de ruggengraat van uw onderneming: regelmatig onderhoud, up-to-date houden en een snelle ondersteuning bij eventuele problemen zijn van groot belang voor uw onderneming. Bij cube IT solutions weten we dat als geen ander en is het onze opzet om u bij te staan in een efficiënter IT-beheer, dit kunnen we doen door middel van Remote Monitoring & Management zodat we pro-actief de problemen kunnen aanpakken of met een ander service model dat beter bij uw onderneming past.
Neem contact met ons op
Image module