Einde ondersteuning Office 2007

Office 2007 bereikt dit jaar het einde van zijn ondersteuning door Microsoft. Dit betekent dat er geen nieuwe beveiligings- en andere updates, gratis of betaalde geassisteerde ondersteuningsmogelijkheden of online technisch inhoudelijke updates meer zijn.

Dit einde van ondersteuning betekent ook dat Outlook 2007 niet langer verbinding zal kunnen maken met Online diensten onder Office 365. Gezien jullie deze diensten gebruiken of in de nabije toekomst zullen gebruiken, betekent dit dat de computers uitgerust met Office 2007 een upgrade zullen moeten uitvoeren naar Office 2016. Deze versie van Office 2016 kan bij ons bekomen worden als losstaande licentie of meegenomen worden in het Office 365 abonnement.

Microsoft zelf raadt zijn klanten aan om te migreren vóór het einde van de support. Dit geeft het voordeel om te genieten van de laatste product innovaties en verzekert een ononderbroken support van Microsoft.

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken indien u of uw collega’s nog gebruik maken van deze Office 2007 versie.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.cube-it.be/wp-content/uploads/2015/09/cube-beeldmerk-home-e1442268726350.jpg);background-size: cover;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}