Windows XP gaat met pensioen

Op 8 april is het zo ver, dan gaat Windows XP op pensioen.

End of support betekent dat Microsoft geen updates meer uitbrengt voor het al meer dan 10 jaar oude Windows XP, Windows 2003 en Exhange 2003. Wil dat zeggen dat uw systeem niet meer zal werken? Nee, maar hou er wel rekening mee dat men het als een uitdaging zien om de zwakheden in het systeem te gaan testen na de datum van 8 april. Er worden uiteraard ook geen nieuwe drivers uitgebracht en compatibiliteit met nieuwere programma’tain’tis geen zekerheid meer.

Een belangrijkere boodschap is echter wat u zal missen als uw bedrijf op deze versies blijft verder werken. Want de oplossingen die deze versies vervangen kennen een ongeziene productiviteitswinst: Windows 8.1, Office 365, Lync, SharePoint en andere cloud toepassingen.

De toekomst is een toekomst van efficiëntie. Centraal document beheer, synchronisatie van je settings, e-mails, bestanden,… Op het werk, thuis, op je tablet en op je smartphone. Documenten delen met je collega’s. Samenwerken en backuppen in de cloud. De nieuwe technologieën van Microsoft zijn allemaal gebouwd voor flexibiliteit, veiligheid, continuïteit en vooral productiviteit.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #;background-size: cover;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}