Support Engineer

Functieomschrijving

Als internal support engineer word je ingeschakeld om onze klanten van op afstand te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Onderhoud van technische installaties en configureren van zowel hard & software hebben geen geheimen voor je.

Je lost technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen. Je beheert de updates en patches van allerlei platformen en voert upgrades uit waar nodig. Als eerste telefonische contact naar klanten ben je de stem voor ons bedrijf.

Wat bieden we je?

cube IT solutions is een bruisende onderneming van gepassioneerde ICT’ers. Je komt terecht in een dynamisch team waar we mikken op kwaliteit en toegevoegde waarde en waar ook ruimte is voor plezier. Bij ons werken is vanaf dag één werken aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden. We bieden een voltijds contract voor onbepaalde duur en een loon volgens ervaring en kunnen.

  • extra opleidingen volgen om je persoonlijke kennis te verbreden zijn vanzelfsprekend.
  • Je wettelijke vakantiedagen worden aangevuld met 12 inhaalrustdagen.
  • laptop, GSM, drank, fruit en af en toe een feestje om ook de innerlijke mens tevreden te houden 🙂
Profiel
  • Je beschikt minimum over een Bachelorsdiploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent zeker tweetalig Engels-Nederlands, geschreven en gesproken. Frans is een pluspunt.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en accuraat
  • Je bent vlot in de omgang en klantgericht
  • Je bent zelfstandig en pro-actief
  • Teamplayer
Kennis

Voor deze job zijn we op zoek naar een echte allrounder die kennis heeft in o.a. Microsoft – Windows Servers, Microsoft – Active Directory, Microsoft – 365 specialisatie, Microsoft – 365 specialisatie, storage, Virtualisation – VMware en networking. Certificatie is een troef, maar geen must. Je bent een vlotte communicator en hecht veel belang aan een correcte documentatie. Je bent uiteraard gedreven door ICT en houdt ervan je kennis voortdurend bij te schaven. Je spreekt zowel de taal van IT als die van de klant.

Interesse?

Kan deze boeiende job als internal support engineer je aanspreken?

Stuur dan een mail naar hr@cube-it.be met jouw cv; wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.

Wil je graag meer info? Contacteer Nathalie Coudeville op het nummer 050 642500.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.cube-it.be/wp-content/uploads/2015/09/cube-beeldmerk-home-e1442268726350.jpg);background-size: cover;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}