Security Specialist

Functieomschrijving

Als security specialist word je ingeschakeld om op een efficiënte manier netwerken te beveiligen. Je optimaliseert de ICT-infrastructuur om zo de continuïteit en veiligheid van digitale en online toepassingen te garanderen. De security engineer spoort eventuele kwetsbaarheden in applicaties en servers op en zoekt en implementeert oplossingen voor deze kwetsbaarheden. Er worden baseline security policies opgesteld en awareness campagnes worden opgezet

Wat bieden we je?

cube IT solutions is een bruisende onderneming van gepassioneerde ICT’ers. Je komt terecht in een dynamisch team waar we mikken op kwaliteit en toegevoegde waarde en waar ook ruimte is voor plezier. Bij ons werken is vanaf dag één werken aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden. We bieden een voltijds contract voor onbepaalde duur en een loon volgens ervaring en kunnen.

  • extra opleidingen volgen om je persoonlijke kennis te verbreden zijn vanzelfsprekend.
  • Je wettelijke vakantiedagen worden aangevuld met 12 inhaalrustdagen.
  • laptop, GSM, drank, fruit en af en toe een feestje om ook de innerlijke mens tevreden te houden 🙂
Profiel
  • Je beschikt over een Bachelorsdiploma afstudeerrichting cyber security, netwerkbeheer met specialisatie cyber security of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent zeker tweetalig Engels-Nederlands, geschreven en gesproken. Frans is een pluspunt.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en accuraat
  • Je bent vlot in de omgang en klantgericht
  • Je bent zelfstandig en pro-actief
  • Teamplayer
Kennis

Voor deze job zijn we op zoek naar een echte allrounder die kennis heeft in o.a. Microsoft 365 specialisatie, Linux, Scripting (PowerShell, ..), Microsoft -Windows Clients, Fortinet NSE, Identity & Access Management (IAM) Endpoint Security, Cryptografie , Virtualisation VMware, Antispam. Certificatie is een troef, maar geen must. Je bent een vlotte communicator en hecht veel belang aan een correcte documentatie. Je bent uiteraard gedreven door ICT en houdt ervan je kennis voortdurend bij te schaven. Je spreekt zowel de taal van IT als die van de klant.

Interesse?

Kan deze boeiende job als security specialist je aanspreken? Stuur dan een mail naar hr[AT]cube-it.be met jouw cv; wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening.

Wil je graag meer info? Contacteer Peggy Pauli op het nummer 050 642500.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.cube-it.be/wp-content/uploads/2015/09/cube-beeldmerk-home-e1442268726350.jpg);background-size: cover;background-position: center top;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}